Yritys

Hämeen Puutyö on Justin Wood Oy:n aputoiminimi ja sijaitsee Hauholla. Valmistamme puuikkunoita ja -ovia Suomalaisena käsityönä kotimaisesta männystä vapaa-ajan asuntoihin ja omakotitaloihin. Yritys on perustettu vuonna 1978 alunperin toiminimenä, muutettu kommandiittiyhtiöksi ja sukupolvenvaihdoksen myötä siirretty osakeyhtiön alle.

Tuotemerkkimme ovat Häme-ikkunat ja -ovet, joita myymme koko Suomeen. Olemme sitoutuneet tuotekehitykseen ja tarjoamme täydellisen toimituksen. Halutessanne toimitus sisältää ikkunat, ovet, vuorilaudat, irtoristikot, pintahelat ja pintakäsittelyn. Keskitymme aitojen puuikkunoiden valmistukseen. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja käyttämällämme puutavaralla on PEFC-sertifikaatti. Suunnittelussa, mitoituksessa, tuotannonohjauksessa, taloushallinnossa ja logistiikassa käytämme itse kehittämiämme ohjelmistoja Suomalaisella Linux-alustalla.

Ikkunoillamme & ovillamme on Avainlippu-merkki ja kotimaisuus on tärkeä osa toimintaamme.

Yrityksen historia

  

Katso lisää verkkokaupasta

Kotimaisesta puutavarasta Suomessa valmistettuja, CE-merkittyjä puuikkunoita ja puuovia. Vakiomittaiset tuotteet varastosta, erikoismittaiset tilauksesta.

Puuverkko.net
Top